Η επόμενη μεγάλη εκδήλωση της Samsung, με τη μορφή του Samsung UNPACKED έχει προγραμματιστεί επίσημα για τις 3 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση IFA 2014 στο Βερολίνο, στις 3 Σεπτεμβρίου και τοπική ώρα στις 2 το μεσημέρι, η Samsung θα αποκαλύψει επίσημα το Samsung Galaxy Note 4, ενώ μαζί είναι πολύ πιθανόν να δείξει στους παρεβρισκόμενους και το νέο Galaxy Alpha (φημολογείται ότι το τελευταίο θα παρουσιαστεί στις 13 Αυγούστου πάντως).

 

Όσο αφορά στο Galaxy Note 4, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες αναμένεται να ενσωματώνει 5.7 ιντσών Super AMOLED οθόνη με υποστηριζόμενη ανάλυση QHD, και θα είναι εξοπλισμένο είτε με Qualcomm Snapdragon 805 SoC, είτε με το Exynos 5 Octa (πιθανόν, ανάλογα την περιοχή που θα πωλείται). Θα διαθέτει 16 Megapixels camera (ίσως με αισθητήρα Sony, και όχι ISOCELL σύμφωνα με φήμες) και θα διαθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά (κάποιοι κάνουν λόγο για σάρωμα ίριδας, για αισθητήρα υπεριώδους ακτινοβολίας και άλλα). Η εταιρεία θα παρουσιάσει εκεί και το Gear smartwatch με το λειτουργικό σύστημα Android Wear.

 

Το Insomnia όπως κάθε χρόνο θα καλύψει από κοντά τη σχετική εκδήλωση και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα σχετικά με τις συσκευές που θα παρουσιαστούν στην έκθεση IFA 2014.

 

gallery_286955_1231_82791.jpg

 

Link.png Site: GSMArena