Η Samsung σύντομα θα ξεκινήσει τις αποστολές της νέας “φουρνιάς” συσκευών Galaxy Note7 που δεν θα έχουν το “μεμονωμένο πρόβλημα με την μπαταρία” το οποίο οδήγησε στην ανάκληση των πρώτων συσκευών του είδους που κυκλοφόρησαν σε παγκόσμιο επίπεδο και που ενδεχομένως θα σημάνει απώλειες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία.

Σύντομα, στα “ράφια των καταστημάτων” θα βρίσκονται οι νέες συσκευές Galaxy Note7, όμως όσοι θελήσουν να αποκτήσουν μία συσκευή του είδους, πως μπορεί να είναι σίγουροι ότι απέκτησαν μία “ασφαλής” συσκευή;

 

Στις νέες συσκευασίες θα υπάρχει ένα αυτοκόλλητο, το οποίο πέρα από το barcode και την αναγραφή του χρώματος, θα διαθέτει στην κάτω δεξιά γωνία ένα μαύρο τετράγωνο. Το μαύρο τετράγωνο είναι το πρώτο αναγνωριστικό μίας ασφαλούς συσκευής. Το δεύτερο αναγνωριστικό, που είναι και περισσότερο εμφανές, είναι το κυκλικό αυτοκόλλητο με το μπλε γράμμα “S” (ενδεχομένως να σημαίνει... Safe).

 

gallery_286955_3321_214.png

 

Αν παρόλα αυτά, δεν έχετε πρόσβαση στην συσκευασία αλλά έχετε το ίδιο το τηλέφωνο στα χέρια σας, μέσα στο επόμενο διάστημα η εταιρεία θα έχει έτοιμο ένα online εργαλείο, στο οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε το IMEI της συσκευής σας, για να διαπιστώσετε αν ανήκει στο προβληματικό batch ή στην νέα “φουρνιά”.

 

Link.png Site: TheVerge