Κάθε χρόνο, γνωρίζουμε ότι η Samsung στα πλαίσια της έκθεσης IFA που πραγματοποιείται στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, στην Γερμανία παρουσιάζει την 2η ναυαρχίδα της, που ανήκει στην οικογένεια Galaxy Note, που επιδεικνύει περισσότερο επαγγελματικό προσανατολισμό.

Αυτή την χρονιά ωστόσο σύμφωνα με μία αναφορά του Jonathan Cheng από την The Wall Street Journal αναμένεται να μετακινήσει πιο μπροστά την ημερομηνία της παρουσίασης του Galaxy Note, με στόχο να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση με το επόμενο iPhone 6s Plus.

 

Περιμένουμε την Apple να ανακοινώσει τις νέες της συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus το Φθινόπωρο μετά την έκθεση IFA, και από ότι φαίνεται η Samsung θέλει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια για να χτίσει το λεγόμενο “hype” και να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο Galaxy Note.

 

Η Samsung έκανε κάτι παρόμοιο πέρυσι, όταν τον Αύγουστο παρουσίασε το Galaxy Alpha, εκμεταλλευόμενη ένα χρονικό σημείο που παραδοσιακά δεν έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις νέων προϊόντων. Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με την αναφορά της The Wall Street Journal, το 5ης γενιάς Galaxy Note κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο, και αργότερα θα αποτελέσει μέρος του οπλοστασίου της εταιρείας στην έκθεση IFA 2015.

 

Link.png Site: The Verge