Ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones για την πλατφόρμα του Android, το Galaxy S4 της Samsung, αναμένεται να περάσει και αυτό στην εποχή του Android 5.0 Lοllipop αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Πληροφορίες της αξιόπιστης ιστοσελίδας SamMobile αναφέρουν όμως ότι η Samsung έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά στο να κυκλοφορήσει την τελευταία έκδοση του Android για ένα από τα πιο επιτυχημένα της μοντέλα, η οποία και θα αποτελέσει την τρίτη κατά σειρά που θα λάβει το συγκεκριμένο μοντέλο μετά την έκδοση 4.3 και 4.4 KitKat.

 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Samsung κυκλοφορεί το Galaxy S4 σε διάφορες εκδόσεις με σημαντικές αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά, με το SamMobile να αναφέρει ότι το μοντέλο GT-I9500 το οποίο περιλαμβάνει επεξεργαστή Exynos, είναι και το πρώτο που θα λάβει την αναβάθμιση στις αρχές του 2015. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κυκλοφορεί στη χώρα μας εν αντιθέση με το GT-I9505 το οποίο διαθέτει Snapdragon 600 SoC και το οποίο θα λάβει την ενημέρωση λίγο καιρό αργότερα μαζί με το Galaxy S4 Active.

 

Όπως πάντα, η αναβάθμιση θα περιέχει εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά του Android 5.0, και το γραφικό περιβάλλον TouchWiz, ανανεωμένο προκειμένου να ακολουθήσει τη νέα γραμμή σχεδιασμού της πλατφόρμας της Google με την ονομασία Material Design.

 

Link.png Site: SamMobile