Την πιο σημαντική διαρροή φωτογραφιών του νέου Galaxy S6 αλλά και της Edge έκδοσης του, έχουμε σήμερα μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε μέλος της ιστοσελίδας XDA.

Η νέα ναυαρχίδα της Sasmung θα παρουσιαστεί όπως γνωρίζουμε ήδη την Κυριακή, και στις φωτογραφίες μπορούμε να επιβεβαιώσουμε προηγούμενες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές που φέρνει το νέο Galaxy S σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς.

 

Η σημαντικότερη είναι η αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής όπου βλέπουμε τον αλουμίνιο σχεδιασμό περιμετρικά της συσκευής, με το πίσω μέρος για πρώτη φορά να μην είναι αποσπώμενο, κάτι που πιθανόν να σημαίνει και την απουσία microSD θύρας όπως καταλαβαίνουμε και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

 

2015-02-26_1221.jpg

 

samsungedge1.0.jpg

Ακόμα μπορούμε να δούμε και τη δεύτερη έκδοση του Galaxy S6, με πιθανή ονομασία Galaxy S Dual Edge η οποία θα διαθέτει κυρτές πλευρές και στις δύο άκρες της οθόνης αντί της μίας όπου διαθέτει το Galaxy Note Edge.

 

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το νέο Galaxy S6, θα γίνουν γνωστές την προσεχή Κυριακή όπου και στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2015, θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τα νέα μοντέλα της Samsung.

 

Link.png Site: XDA