Μπορεί η εταιρεία να έπραξε σωστά ανακοινώνοντας την ανάκληση του Galaxy Note7 λόγω του εκρηκτικού του ταμπεραμέντου, ωστόσο οι προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξες για το μέλλον των πωλήσεων της κορυφαίας συσκευής της εταιρείας μετά την επανακυκλοφορία του, κάτι που είναι μάλλον φυσιολογικό, αφού ο κόσμος έχει επηρεαστεί από τις εικόνες που έχει δει στην τηλεόραση και από τις “εκρηκτικές” επικεφαλίδες των ιστοσελίδων.

Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει το ενδεχόμενο η Κορεάτικη εταιρεία να κυκλοφορήσει την σειρά Galaxy S8 νωρίτερα από ότι κυκλοφόρησε πέρυσι το Galaxy S7, με στόχο να καλύψει κατά μέρος την φετινή “χασούρα” από τα προβλήματα που δημιούργησε το Galaxy Note7.

 

Η Samsung κατά την αναφορά πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του Galaxy S8, όπως έκανε και πέρυσι, και οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν τις ονομασίες SM-G950 και SM-G955 (κανονικά θα έπρεπε να έχουν τις ονομασίες SM-G940 και SM-G945 αλλά ο αριθμός “4” στην Ν. Κορέα και στην Κίνα θεωρείται γρουσούζικος). Σε αντίθεση πάντως με τα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα και τα οποία έχουν τις ονομασίες SM-G930 και SM-G935 και αντίστοιχα επίπεδη και κυρτή οθόνη, η νέα σειρά S8 θα αποτελείται από δύο μοντέλα με κυρτές οθόνες που θα διαφέρουν κατά πάσα πιθανότητα μόνο στις διαστάσεις. Για την ώρα, το Galaxy S8 έχει την κωδική ονομασία Dream ενώ το Galaxy S8 edge έχει την κωδική ονομασία Dream2.

 

Σύμφωνα με μία δεύτερη φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η επόμενη γενιά του Galaxy S8 θα εξοπλίζεται με το νέο system-on-chip Exynos 8895, το οποίο αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή με βελτιωμένο image processing κατά 70% σε σχέση με το παρελθόν και συχνότητα λειτουργίας που θα αγγίζει τα 3,0GHz. Το Samsung Exynos 8895 SoC θα κατασκευάζεται με μέθοδο 10nm με την κατανάλωση του (μέγιστη) να ορίζεται στα 5W. Σύμφωνα με φήμες, το συγκεκριμένο chip στο GeekBench κατάφερε να “σκοράρει” 2301 στην ρουτίνα μέτρησης single-core και 7019 στην μέτρηση multi-core.

 

gallery_286955_3332_6366.jpg

 

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena