Την ερχόμενη Παρασκευή, η Samsung θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στη χώρα μας το Galaxy S6 Edge+, το νέο smartphone της Κορεατικής εταιρείας το οποίο αποτελεί μια μεγαλύτερη έκδοση του Galaxy S6 edge που είδαμε πριν μερικούς μήνες.

Το plus (πρόσθετο) στη συγκεκριμένη περίπτωη είναι το μέγεθος της οθόνης, η οποία είναι στις 5.7 ίντσες, σημαντικά μεγαλύτερη δηλαδή από το μικρότερο μοντέλο που διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών.Ο υπόλοιπος σχεδιασμός της συσκευής παραμένει ίδιος, με τις χαρακτηριστικές καμπύλες που διαθέτει η οθόνη στις δύο της πλευρές, κάτι που διαφοροποιεί και τη συσκευή από τα υπόλοιπα smartphones της αγοράς.

 


 

Με τη χρήση αλουμινίου και γυαλιού, το Galaxy S6 edge+ είναι ένα από τα ομορφότερα smartphones της αγοράς αλλά και από τα πιο "δυνατά", με οκταπύρηνο επεξεργαστή κατασκευής Samsung, 4 GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Και σ'αυτό το μοντέλο της Samsung, δεν υπάρχει microSD θύρα, κάτι που μπορεί να δυσαρεστήσει αρκετούς, ενώ η μη αποσπώμενη μπαταρία διαθέτει χωρητικότητα 3.000mAh, χαρίζοντας αυτονομία 2 ημερών.
gallery_39041_2414_78360.jpg

gallery_39041_2414_15530.jpg

 


Η κύρια κάμερα της συσκευής διαθέτει ανάλυση 16MP, οπτικό σταθεροποιητή, και αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα του τελικού αποτελέσματος κρίνοντας απ' ότι είδαμε με το μικρότερο αδερφάκι, το Galaxy S6 edge. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ανάλυση 5MP με διάφραγμα f1.9, ενώ συναντάμε τους κλασσικούς αισθητήρες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και μέτρησης των καρδιακών παλμών.

 

Στον τομέα του λογισμικού, το Galaxy S6 edge+ στηρίζεται στο Android Lollipop, με μία μικρή αλλαγή σε σχέση με το μικρότερο μοντέλο, το Apps edge το οποίο επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα εφαρμογών, πατώντας το εικονίδιο που εμφανίζεται στην κυρτή πλευρά.

 


gallery_39041_2414_12885.jpg

 

Το Galaxy S6 edge+ κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου και στη χώρα μας, με τιμή 869 ευρώ, κάτι που το κατατάσσει ανάμεσα στα ακριβότερα smartphones της αγοράς.

 

Η αποστολή του insomnia στην IFA 2015 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ