Αν έχετε δίλημμα για το αν θα πρέπει να επενδύσετε σε κυρτή ή επίπεδη τηλεόραση και παράλληλα σας περισσεύουν 120.000 δολάρια, η Samsung παρουσίασε για εσάς στην IFA 2014 μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο λόγος για την μεγαλύτερη εύκαμπτη τηλεόραση της εταιρείας η οποία έχει διαστάσεις 105 ιντσών νε αναλογία 21:9 και αποτελεί μέρος της σειράς των Ultra HD κυρτών τηλεοράσεων της Samsung η οποία ειδικά στη φετινή έκθεση έχει να επιδείξει αρκετά μοντέλα.

 

 

14991552479_71a551ec95_h.jpg

Η Samsung Bendable UHD TV όπως είναι η πλήρης ονομασία του μοντέλου, μπορεί να μετατραπεί από επίπεδη τηλεόραση σε κυρτή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ενώ διαθέτει σχεδιασμό Timeless Gallery. Στις δυνατότητες της περιλαμβάνονται ακόμα οι τεχνολογίες που έχει παρουσιάσει η Samsung για ολόκληρη τη νέα σειρά UHD τηλεοράσεων όπως UHD Dimming και UHD Upscalling για μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα, μείωση της διάχυσης του φωτός και βελτιωμένη αντίθεση για κορυφαία ποιότητα εικόνας.

 

Όπως αναφέραμε στην αρχή, η συγκεκριμένη τηλεόραση αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για τους περισσότερους από εμάς εξαιτίας της τιμής της, κάτι που δεν μας απαγορεύει όμως να την ονειρευόμαστε.

 

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt