Ήδη ήταν γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει τον διάδοχο του Galaxy S, με τις μέχρι τώρα φήμες να τοποθετούσαν την πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy S4 στις 23 Απριλίου του 2013, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sammobile, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και υποδεικνύει με κάπως μεγαλύτερη ακρίβεια, ως πιθανότερη ημερομηνία την 15η Απριλίου.

Αναμένεται μάλιστα να δούμε και μια ανακοίνωση του προϊόντος μέσα στον Μάρτιο, σε ένα από τα Unpacked events που διοργανώνει η Samsung.

 

Η βασική διαφορά του Galaxy S4 από τον προκάτοχό του πιθανόν να είναι η μεγαλύτερη μπαταρία του η οποία σύμφωνα με τις αναφορές, θα αγγίζει τα 2600mAh, με το GSIII έχει μπαταρία 20% μικρότερη και συγκεκριμένα στα 2100mAh. Η νέα συσκευή της εταιρείας, αναμένεται να διαθέτει και την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στο πλαίσιο ανάμιξής της Samsung στην κοινοπραξία A4WP (Alliance for Wireless Power), της οποίας αποτέλεσε και ιδρυτικό μέλος της.

 

Προηγούμενες φήμες ήθελαν την συσκευή να εξοπλίζεται με quad-core Cortex-A15, 2GB μνήμης RAM, μία κάμερα των 13MP αλλά και μεγαλύτερη οθόνη, κατά πολλούς, των 5 ιντσών 1080p. Ωστόσο νεώτερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μιλούν όμως για οχταπύρηνο επεξεργαστή με Mali-T658 GPU και Super AMOLED οθόνη. Οι χρωματικές εκδόσεις στις οποίες θα είναι διαθέσιμο, είναι το άσπρο και το μαύρο. Το smartphone ήταν γνωστό ως Project J στο εσωτερικό της εταιρείας, αλλά μετονομάστηκε σε Altius προσφάτως.

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51416-samsung-galaxy-s4-to-feature-wireless-charging-april-15-launch.html[/url]']techspot.com