Φαίνεται πως η Samsung έχει μεγάλες προσδοκίες από τις νέες ναυαρχίδες της, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge. Σύμφωνα με τον Andy Tu, Γενικό Διευθυντή της Samsung Mobile στην Ταϊβάν, η εταιρεία του έχει την αίσθηση ότι η ναυαρχίδα της εταιρεία Galaxy S6 μπορεί να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων που κατέχει το Galaxy S4.

Το τελευταίο πούλησε 16 εκατομμύρια μονάδες τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής του. Το Samsung Galaxy S5 από την άλλη πούλησε 12 εκατομμύρια τεμάχια τους τρεις πρώτους μήνες από την ημερομηνία διάθεσης του. Αυτή η μείωση στις πωλήσεις, οδήγησε την Samsung στον επανασχεδιασμό της ναυαρχίδας της.

 

Ο Andy Tu δήλωσε ότι η εταιρεία θα εστιάσει στην διαφημιστική προώθηση των Samsung Galaxy S6, Galaxy Note 4 καθώς και των σειρών Galaxy A και E από το επόμενο τρίμηνο, με τα Galaxy S6 και S6 edge να κυκλοφορούν από τις 10 Απριλίου (στην χώρα μας θα έρθουν μία εβδομάδα περίπου πιο μετά).

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει η εταιρεία, είναι αν στοχεύει να μετρήσει μαζί τις πωλήσεις των Galaxy S6 και S6 edge και να ανακοινώσει κάποια στιγμή ένα νούμερο και αν κρίνουμε από τον ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο της, είναι πολύ πιθανό.

 

Σύμφωνα με τους Korean Times, η Κορεάτικη εταιρεία έχει ήδη δεχτεί παραγγελίες για 20 εκατομμύρια συσκευές από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Οι παραγγελίες αφορούν σε 15 εκατομμύρια Galaxy S6 και 5 εκατομμύρια S6 edge που είναι και ακριβότερο με τον Πρόεδρο και CEO της εταιρείας, JK Shin να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το κινητό θα πουλήσει περισσότερο από τον προκάτοχο του, Galaxy S5.

Οι τιμές των δύο smartphones στην χώρα μας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, και δεν υπάρχει έγκυρη, επίσημη ενημέρωση για την ώρα.

 

Στην Ολλανδία πάντως, το κόστος του Galaxy S6 είναι κοντά στα €700 ενώ εκείνο του S6 edge στα €850 (για τις συσκευές των 32GB). Τα κόστη των συσκευών με 64GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου είναι €800 και €900 για το Galaxy S6 και €950 και €1050 για το Galaxy S6 edge.

 

Link.png Site: PhoneArena

Link.png Site: GSMArena