Η Samsung όπως ήταν φυσικό θα παρουσιάσει Dual SIM εκδόσεις των κορυφαίων της smartphones, Galaxy S6 και Galaxy S6 edge (ειδικά στην αγορά της Κίνας, οι Dual SIM εκδόσεις είναι απαραίτητες). Πρόσφατα διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει το νέο Galaxy S6 Duos.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που διέρρευσε, το νέο Galaxy S6 Duos διαθέτει μία αρκετά μεγαλύτερου μεγέθους υποδοχή για δύο κάρτες nanoSIM.

 

Σύμφωνα με αναφορές δεν υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή -στα χαρακτηριστικά- που να διαφοροποιεί την έκδοση Duos από την απλή έκδοση του Galaxy S6.

 

Το νέο μοντέλο της σειράς Galaxy S6 αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Απρίλιο με τιμή ελαφρώς υψηλότερη από εκείνου του απλού μοντέλου.

 

Σε άλλα νέα που αφορούν στο Samsung Galaxy S6 edge, βλέπουμε ότι η ναυαρχίδα της Κορεάτικης εταιρείας επιβιώνει από ένα μάλλον βίαιο -σχεδόν θυμωμένο- drop test. Βεβαίως περιμένουμε με την κυκλοφορία της συσκευής στις 10 Απριλίου να δούμε και άλλα τέτοιου είδους videos, ωστόσο τα πρώτα... δείγματα είναι ενθαρυντικά. Δείτε το video.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_r5BFHDnCTs

 

Link.png Site: GSMArena