Οι ειδήσεις από το συνέδριο της Samsung για αναλυτές συνεχίζονται και ύστερα από το πλάνο της εταιρείας για τις μελλοντικές οθόνες, μαθαίνουμε για τα σχέδια της εταιρείας και για άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός smartphone.

Αρχής γενομένης από τις αναλύσεις, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη χρονιά smartphone με ανάλυση WQHD η αλλιώς 2560 x 1440. Η παρουσία μιας τέτοιας ανάλυσης (1440p) σημαίνει 560ppi για διαστάσεις 5.2 ιντσών οθόνης, όπως ακριβώς και του LG G2 με τη διαφορά ότι η νέα ανάλυση διαθέτει 78% περισσότερα pixels.

 

Αν και είναι αμφίβολο το κατά πόσο ο χρήστης θα δει κάποια σημαντική διαφορά σε σχέση με τις υπάρχουσες Full HD αναλύσεις των κορυφαίων smartphone, η Samsung είναι έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερες αναλύσεις και συγκεκριμένα Ultra HD (3840 x 2160) τις οποίες θα πρέπει να περιμένουμε το 2015.

 

samsung-dev-slide.jpg

 

Εξελίξεις αναμένονται και στη φωτογραφική κάμερα, με τη Samsung να ετοιμάζει την επόμενη χρονιά αισθητήρα 16 megapixel με πιθανή υποστήριξη της τεχνολογίας ISOCELL για καλύτερα χρώματα σε φωτογραφίες που έχουν γίνει λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Τέλος όπως είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του iPhone 5s, στο πλάνο της εταιρείας είναι η κατασκευή 64bit ARM τσιπ με πυρήνα σχεδιασμένο εξ' ολοκλήρου από την ίδια όπως γίνεται και στην περίπτωση της Apple.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/11/6/5072242/samsun-2014-phones-will-have-78-percent-more-pixels[/url]']TheVerge