Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το νέο Galaxy Grand Prime (SM-G530H), και αυτό που το καθιστά ξεχωριστό, είναι ότι διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 5.0 Megapixels για υψηλής ποιότητας selfies.

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό -85 μοιρών- ώστε να μπορεί να βγάλει με άνεση ομαδικές φωτογραφίες, με πολλά πρόσωπα δηλαδή. Στο πίσω μέρος, εξοπλίζεται με κάμερα 8.0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. H συσκευή βασίζεται στο τετραπύρηνο chipset Qualcomm Snapdragon 400 με συχνότητα λειτουργίας, όσο αφορά στον επεξεργαστή, 1.2GHz και συνοδεύεται από 1GB RAM και από 8GB επεκτάσιμου (έως και κατά 64GB μέσω microSD) αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2600mAh.

 

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση qHD (540 x 960 pixels). Το κινητό είναι dual SIM, κάτι που βεβαίως αποτελεί πλεονέκτημα, ωστόσο δεν υποστηρίζει παρά μόνο δίκτυα 3G. Οι διαστάσεις του είναι 144.8 x 72.1 x 8.6 χιλιοστά και το βάρος του είναι 156 γραμμάρια. Φυσικά κάνει χρήση του TouchWiz UX, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στο Android 4.4 KitKat. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία, σε μαύρο και λευκό χρώμα, με κόστος κοντά στα $280.

 

Link.png Site: GSMArena