Το smartphone με οθόνη η οποία δε θα περιείχε ελάχιστο η καθόλου bezel, παρέμενε μέχρι σήμερα ένα άπιαστο όνειρο αν και αρκετά smartphones όπως το LG G3 βρέθηκαν αρκετά κοντά στο στόχο.

Το Aquos Crystal όμως της Sharp το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και στην Αμερικανική αγορά, έρχεται πιο κοντά απ' όλα τα άλλα smartphones, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο προορίζεται μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι συμβατό με GSM δίκτυα, ενώ η Sharp δεν δείχνει να έχει στα άμεσα σχέδια της την κυκλοφορία του στην Ευρώπη.

 

Η οθόνη των 5' ιντσών είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό του Aquos Crystal όχι εξαιτίας της ανάλυσης η οποία παραμένει στα 720p αλλά επειδή καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια της συσκευής από άκρη σε άκρη.

 

 

Η πίσω επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, διαθέτει όμορφο σχεδιασμό, με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι 131 x 67 x 10 χιλιοστά και το βάρος στα 141 γραμμάρια. Στο εσωτερικό υπάρχει το Snapdragon 400 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1.5 GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου με επιπλέον 128GB με τη χρήση microSD κάρτας καθώς και μπαταρία 2.040 mAh.

 

Στηρίζεται στην έκδοση 4.4.2 KitKat της πλατφόρμας του Android ενώ η Sharp έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στην ηχητική εμπειρία της συσκευής η οποία έχει την πιστοποίηση της Harman Kardon.

 

Sharp Aquos Crystal

Sharp Aquos Crystal

 

Link.png Site: Sprint

Link.png Site: PhoneArena