Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από τότε που μάθαμε ότι η Sony θα παρουσιάσει το νέο Xperia Z4 Tablet στο Mobile World Congress 2015, και σύμφωνα με αναφορές η Ιαπωνική εταιρεία θα επιδείξει και το νέο Xperia M4 Aqua.

Όπως φαίνεται και από την ονομασία, το Xperia M4 Aqua θα αντικαταστήσει κατά πάσα πιθανότητα το Xperia M2 Aqua που παρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά.

 

Υπάρχει πάντως και η πιθανότητα -αν και είναι μικρή- να αποτελέσει ένα μοντέλο που θα συμπληρώσει την γκάμα της Sony, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το Xperia M2 Aqua δεν βρίσκεται και πολλούς μήνες διαθέσιμο στην αγορά.

Πιο πιθανό πάντως είναι να έχουμε να κάνουμε με τον αντικαταστάτη του M2 Aqua. Οι πληροφορίες προέρχονται από ένα έγγραφο που διέρρευσε και το οποίο μας πληροφορεί ότι το νέο Xperia M4 Aqua θα βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop.

 

Το M4 Aqua αναμένεται να καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 και επομένως να αντέχει στην σκόνη και να είναι αδιάβροχο όπως είναι και το M2 Aqua.

Δυστυχώς δεν διέρρευσαν στοιχεία για τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά της συσκευής, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε από ότι φαίνεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.

 

Σημείωση: Στην εικόνα είναι το M2 Aqua

 

Link.png Site: GSMArena