Γνωρίζουμε ότι ανάμεσα στις συσκευές που θα παρουσιάσει η Sony, στο επερχόμενο Mobile World Congress 2015 θα βρίσκονται οι Xperia E4 και E4g ωστόσο μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό για κάποια ναυαρχίδα.

Την ώρα που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα περιμένουμε αρκετούς μήνες ακόμη για να ανακοινώσει κάποια ναυαρχίδα, μαθαίνουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία θα επιδείξει στο ετήσιο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη το νέο Sony Xperia Z4 Tablet. Αν και ο διάδοχος του Xperia Z4 θα αργήσει μερικούς μήνες ακόμη, υπάρχει τώρα ένας -τουλάχιστον- ωραίος και σημαντικός λόγος για να περάσουμε λίγη ώρα στο περίπτερο της εταιρείας.

 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Sony, μέσω της εφαρμογής Xperia Lounge, μάλλον από λάθος, επειδή αργότερα η εταιρεία "μάζεψε" το σχετικό υλικό, όχι όμως και αρκετά γρήγορα για το XperiaBlog που πρόλαβε να "κρατήσει" κάποια screenshots.

 

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό για τις προδιαγραφές του, παρατηρούμε ότι δανείζεται τον σχεδιασμό της ναυαρχίδας της εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα Xperia Z4, και έτσι έχουμε πολύ λεπτό προφίλ και όμορφες καμπύλες στην περίμετρο.

 

Σύμφωνα με κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, το Xperia Z4 Tablet θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 pixels ή 1600 x 2560 pixels, θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC και θα ενσωματώνει 4GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ θα είναι ιδιαίτερα λεπτό και όπως μας έχει συνηθίσει η Sony, αδιάβροχο. Το λογισμικό θα βασίζεται στο Android 5.0 Lolipop.

 

Link.png Site: PhoneArena