Στα μέσα του καλοκαιριού, η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του νέου της λειτουργικού συστήματος Windows 10. Η εταιρεία μάλιστα το διέθεσε με την μορφή δωρεάν αναβάθμισης στους χρήστες υπολογιστών με Windows 7 και 8/ 8.1.

Μετά την σχετική ανακοίνωση της Microsoft, η Sony με σχετικό δελτίο τύπου συνέστησε στους κατόχους φορητών υπολογιστών VAIO να μην τους αναβαθμίσουν στο νέο λειτουργικό σύστημα ωσότου ετοιμάσει τους σχετικούς drivers αφού υπήρχε περίπτωση το hardware να μην λειτουργούσε καθόλου ή να λειτουργούσε με μειωμένη απόδοση.

 

Μάλιστα η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι οι κάτοχοι Sony VAIO με Windows 8.1, θα έπρεπε να περιμένουν έως στον Οκτώβριο για να κατεβάσουν νέους drivers ενώ εκείνοι που είχαν στην κατοχή τους φορητό υπολογιστή με Windows 8 θα έπρεπε να περιμένουν μέχρι τον Νοέμβριο. Επίσης, αναφέρθηκε και στους κατόχους Sony VAIO με Windows 7, διευκρινίζοντας ότι ενδέχεται να εγκαταλείψει κατά μέρος ή ολοκληρωτικά την υποστήριξη τους.

 

Έφτασε Δεκέμβριος, και ακόμα η εταιρεία να ανακοινώσει την διάθεση νέων Windows 10 drivers για τα laptop της. Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία πούλησε το τμήμα VAIO στην επενδυτική εταιρεία Japan Industrial Partners. Για να δούμε...

 

Link.png Site: NextPowerUp