Πριν ανακοινωθούν στην έκθεση IFA, όπως ήταν προγραμματισμένο, διέρρευσαν πληροφορίες αλλά και hands-on video (το οποίο του Xperia Z5 Premium αλλά και των Xperia Z5 και Xperia Z5 Compact της Sony.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η Sony δεν θα κυκλοφορήσει μόνο τα Sony Xperia Z5 και Z5 Compact, αλλά και πως θα παρουσιάσει μία ακόμα μεγαλύτερη συσκευή από το Xperia Z5, που θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση αλλά και σημαντικές διαφορές, που αφορούν κυρίως στον τομέα της διαγωνίου και της ανάλυσης της οθόνης και επομένως και στις διαστάσεις (πρόκειται για παρουσίαση από εκπρόσωπο της εταιρείας, τον Marketing Director της Sony Mobile France, που “ενδεχομένως να ήταν προγραμματισμένη να δημοσιοποιηθεί μετά την επίσημη παρουσίαση των συσκευών” αλλά…).

 

Έτσι, το Sony Xperia Z5 Premium αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 4K UHD, που είναι η πρώτη του είδους της στην αγορά, ενώ το Xperia Z5 θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p. Και οι τρεις συσκευές αναμένεται να βασίζονται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC μαζί με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα 8,0 Megapixels. Θα διαθέτουν επίσης κύρια κάμερα 23 Megapixels με την “ταχύτερη αυτόματη εστίαση στην αγορά, 0,03 sec ενώ θα προσφέρουν δυνατότητα επιλογής στο SuperiorAuto mode ανάμεσα σε αρχεία 8,0 Megapixels (16:9), 20 Megapixels (16:9) και 23 Megapixels (4:3).

 

Τόσο το Xperia Z5 Premium όσο και τα Xperia Z5 και Z5 Compact θα είναι αδιάβροχα ενώ στο πλήκτρο Power On/Off, στην δεξιά πλευρά τους, θα διαθέτουν fingerprint reader. Δείτε το παρακάτω video αλλά νωρίτερα…χαμηλώστε την ένταση!

 

https://www.youtube.com/watch?v=tZStbNlshsw
https://www.youtube.com/watch?v=RGbrw-f3kII
https://www.youtube.com/watch?v=T5cJq6mcflU

 

*Σημείωση: Στην εικόνα διακρίνεται το Xperia Z3+. Προστέθηκαν νέοι σύνδεσμοι YouTube επειδή οι παλαιότεροι σταμάτησαν να λειτουργούν.

 

Link.png Site: GSMArena