Αρκετά ενεργή η Sony φέτος στην κατηγορία των smartphone, με την Ιαπωνική εταιρεία να είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα τον προσεχή Σεπτέμβριο, το Xperia Z5.

Οι πληροφορίες μας έρχονται από την ιστοσελίδα technodify η οποία αναφέρει ότι το Xperia Z5 θα παρουσιαστεί μέσα στο Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε smartphone, αρχής γενομένης από ένα νέο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 820 το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Η μνήμη του Xperia Z5 θα φτάνει τα 4GB ενώ ελπιδοφόρες είναι οι πληροφορίες για τη μπαταρία, η οποία θα διαθέτει χωρητικότητα 4.050 mAh. Η κύρια κάμερα θα διαθέτει ανάλυση 21MP και θα στηρίζεται σε ένα νέο αισθητήρα της Sony τον Exmor RS IMX230 CMOS με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 4K ανάλυση με HDR λειτουργίες.

 

Η πιθανότητα να δούμε και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στο Xperia Z5 είναι μεγάλη ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα πρέπει να περιμένουμε σε κοντινό χρονικό διάστημα την ανακοίνωση των Xperia Z5 Compact και Xperia Ζ5 Ultra.

 

Για την ώρα η Sony είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην ευρωπαική αγορά το Xperia Z3+, μια ανανεωμένη έκδοση του Xperia Z3, η οποία κυκλοφορεί στην Ιαπωνική αγορά με την ονομασία Xperia Z4. Με βάση πάντως το χρονικό διάστημα που αναφέρει η ιστοσελίδα, θα πρέπει να περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις στην έκθεση IFA 2015 η οποία θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

 

Link.png Site: Technodify