Μαζί με τα νέα Xperia M4 Aqua και Xperia Z4 Tablet που παρουσίασε στο συνέδριο MWC 2015, η Sony ανακοίνωσε και το Sony BSP60 Smart Bluetooth Speaker, το οποίο διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση και πληθώρα λειτουργιών.

Στο εσωτερικό του ενσωματώνει ενισχυτή, διαθέτει την δική του οθόνη καθώς και τέσσερα πλήκτρα αφής για την αυξομείωση της έντασης του ήχου καθώς και τον έλεγχο διάφορων λειτουργιών. Επίσης διαθέτει μικρόφωνο. Με την εντολή "OK, Speaker", ενεργοποιείται για να ανοίξει τα δύο μικρά μηχανικά "αυτιά" του που έχουν τον ρόλο των ηχείων (2.5W Stereo).

 

Ο χρήστης μπορεί βεβαίως να "στείλει" μουσική από το κινητό του στο ηχείο ενώ μπορεί να του ζητήσει να του δείξει στην οθόνη του τις τελευταίες ειδοποιήσεις που είχε στο κινητό του ή μπορεί να ζητήσει από το ηχείο να τις διαβάσει δυνατά.

 

Φυσικά, μπορεί επιπλέον να του ζητήσει να ενεργοποιήσει το ξυπνητήρι, να ελέγξει τον καιρό ή ακόμα και να... εντοπίσει το κινητό του.

Το νέο BSP60 Smart Bluetooth Speaker (υποστηρίζει Bluetooth 3.0, NFC και Voice command, One-touch listening, Hands-free function, Intelligent alarm clock) σύμφωνα με πληροφορίες κοστίζει €299, όσο περίπου δηλαδή κοστίζει και ένα... Xperia M4 Aqua!

 

gallery_286955_1791_79366.jpg

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt