Η εταιρεία Foremay η οποία ειδικεύεται στο χώρο παραγωγής δίσκων SSD, ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο της drive με χωρητικότητα που φθάνει τα 2ΤΒ με 2.5" SATA interface και πάχος μόλις 9.5 mm.

Τα συγκεκριμένα SSD drives αποτελούν μέρος των σειρών SC199 και TC166 της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τους πρώτους δίσκους που έρχονται σε χωρητικότητα των 2TB ενώ ταυτοχρόνως είναι εξοπλισμένοι με πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως της ταχύτατης διαγραφής δεδομένων, μεθόδους ασφαλούς διαγραφής αρχείων αλλά και hardware based κρυπτογράφηση.

 

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας τα νέα Solid State Drives, χωρητικότητας 2TB. Ευελπιστούμε με τους νέους δίσκους υψηλής χωρητικότητας και αξιπιστίας να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους χρήστες λύσεις, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς», δήλωσε ο συνιδρυτής της Foremay, Jack Winters.

 

Link.png Site: http://www.techpowerup.com/178807/Foremay-Launches-World-s-First-2-TB-2.5-inch-SATA-SSD.html[/url]']techpowerup.com