Το dynaPad της Toshiba είναι ένας Windows 10 υπολογιστής 2-in-1 που συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα λεπτό keyboard dock καθώς και με ένα υψηλής ευαισθησίας stylus, με στόχο να αυξήσει την παραγωγικότητα αλλά και να ενθαρρύνει την δημιουργικότητα των χρηστών.

Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία αισθητήρα “metal mesh” και στο υψηλής απόδοση, υψηλής ακρίβειας stylus της Wacom, Active Electrostatics Trupen με τα 2048 επίπεδα πίεσης, η Toshiba υπόσχεται την πλέον φυσική και ομαλή αίσθηση γραφής, που μιμείται την φυσική αίσθηση της γραφής σε ένα κομμάτι χαρτί.

 

Χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε συνδυασμό με την επαγγελματική σουίτα εφαρμογών της Toshiba, TruNote, TruCapture, TruRecorder, TruNote Clip και TruNote Shar, ο διαμοιρασμός περιεχομένου με χειρόγραφες σημειώσεις που μπορεί να περιλαμβάνει και screen capturing clips είναι ιδιαίτερα απλή διαδικασία. Η εταιρεία λέει πως η σουίτα της λειτουργεί θαυμάσια σε συνδυασμό με την τεχνολογία WebNote στον Edge της Microsoft αλλά και με το Microsoft Office για εύκολη επεξεργασία και collaboration.

 

Από άποψη χαρακτηριστικών, το Toshiba dynaPad διαθέτει οθόνη LCD IPS 12 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1280 pixels (WUXGA+) με διπλή επίστρωση anti-reflection και anti-fingerprint για να αντιμετωπίζονται οι αντανακλάσεις και οι δαχτυλιές.

 

Στο εσωτερικό του εντοπίζεται ένας επεξεργαστής Intel Atom με συχνότητα λειτουργίας 1,44GHz και 4GB RAM και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί συσκευές όπως το Surface της Microsoft στον τομέα της απόδοσης. Είναι όμως εξαιρετικά φορητό –το tablet έχει πάχος 6,6 χιλιοστά και βάρος μόλις 569 γραμμάρια- ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο στο keyboard dock με βάρος μόλις 996 γραμμάρια και πάχος μόλις 14,9 χιλιοστά.

 

Η συσκευή υποστηρίζει βεβαίως το χαρακτηριστικό Windows Hello, το Windows Continuum και άλλα και θα κυκλοφορήσει επίσημα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη από το πρώτο τρίμηνο του 2016. Τον Δεκέμβριο πάντως, θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία με κόστος $1080 περίπου (χωρίς ΦΠΑ).

 

gallery_286955_2548_79241.jpg

 

Link.png Site: SlashGear
Link.png Site: TheVerge