Οι υβριδικοί υπολογιστές, εξακολουθούν να αποτελούν μια από τις πιο hot κατηγορίες συστημάτων, με την Toshiba να διαθέτει από σήμερα στην αγορά μια νέα πρόταση η οποία ξεχωρίζει για την τιμή των $349.

Το Toshiba Satellite Click 10 έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με το Surface 3 της Microsoft, αφού διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών, Full HD ανάλυσης ενώ ως tablet διαθέτει στην επιφάνεια του θύρα microSD, mini HDMI, Dolby Digital ηχεία και θύρα ακουστικών. Μόλις συνδέσουμε το πληκτρολόγιο και το μετατρέψουμε από tablet σε φορητό υπολογιστή, τότε έχουμε στη διάθεση μας δύο επιπλέον θύρες USB, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 545 γραμμάρια.

 

Στο εσωτερικό το Satellite Click 10 κρύβει την τελευταία γενιά των Intel Atom επεξεργαστών, X5, με 2GB μνήμη και 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 8MP και στο εμπρόσθιο κατεβαίνει στα 2MP, έχοντας όμως ικανοποιητική ποιότητα για τις βιντεοκλήσεις σας. Επιπλέον η Toshiba ενσωματώνει μικρόφωνα τα οποία μπορούν να ξεχωρίσουν τη φωνή σας έτσι ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η χρήση της Cortana στα Windows 10 τα οποία και ενσωματώνει το σύστημα, ενώ ο χρήστης θα βρει προεγκατεστημένη και τη σουίτα εφαρμογών Office της Microsoft.

 

Εντύπωση προκαλεί η χαμηλή τιμή του Click 10 η οποία έχει οριστεί στα $349 συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου, όταν το Surface 3 της Microsoft με παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά, κοστίζει $500 χωρίς το πληκτρολόγιο.

 

Link.png Site: CNet