Η οικογένεια SSDs της Toshiba είναι πλέον εμπλουτισμένη με μια ακόμη σειρά προϊόντων, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την HG6 series όλα τα μοντέλα της οποία θα διαθέτουν NAND chips κατασκευασμένα με βάση τη λιθογραφία των 19 νανομέτρων.

Τα μοντέλα αυτής της νέας σειράς θα είναι τα πρώτα που κατασκευάζονται με βάση τη λιθογραφία αυτή και η εταιρεία θα διαθέσει μοντέλα χωρητικότητας από 60 GB έως και 512 GB τα οποία με τη σειρά τους θα διατεθούν σε διάφορες εκδόσεις (μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα) έτσι ώστε να καλυφθούν κατά το δυνατό περισσότεροι χρήστες.

 

Ακόμη, οι νέοι αυτοί SSDs, είναι συμβατοί με το πρότυπο Trusted Computing Group's TCG Opal Ver. 2.0 ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει και μια λειτουργία αυτόματου wipe του SSD όταν επιχειρείται προσπέλασή του από κάποιο σύστημα που δεν έχει καταχωρηθεί.

 

Όλα τα μοντέλα της σειράς θα προσφέρουν 6Gbit/s SATA interface και θα υποστηρίζουν ταχύτητες έως και 534 MB/s, ενώ η εταιρεία προγραμματίζει το λανσάρισμά τους για τον ερχόμενο μήνα.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία για την τιμή τους.

 

Toshiba_HG6_Series_SSD_lineup.jpg

 

Link.png Site: http://www.techpowerup.com/198021/toshiba-launches-the-hg6-series-solid-state-drives.html[/url]']TechPowerUp