Η Xiaomi παρουσίασε επίσημα το Mi Band 1S, τον διάδοχο του Mi Band. Σημαντική διαφορά του Mi Band 1S με τον προκάτοχό του είναι ότι ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιθυμούν αρκετοί χρήστες.

Πέρα από τη μέτρηση καρδιακών παλμών, το Mi Band 1S μπορεί να παρακολουθεί την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου, καθώς και να μετράει βήματα. Σαφώς, διατηρεί τις ειδοποιήσεις μέσω δόνησης και LED που διαθέτει το προηγούμενο μοντέλο.

 

Επιπλέον, το Mi Band 1S προσφέρει τη δυνατότητα ξεκλειδώματος του τηλεφώνου εντός μιας ορισμένης εμβέλειας. Ενδέχεται να μην είναι συμβατό με τα λουριά του προηγούμενου Mi Band, καθώς διαθέτει διαφορετικές διαστάσεις (Mi Band 1S: 37 x 13,6 x 9,9 χιλιοστά, Mi Band: 36 x 14 x 9 χιλιοστά). Ακόμη, το νέο μοντέλο είναι βαρύτερο κατά μισό γραμμάριο.

 

Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση IP67 για σκόνη και νερό και επίσης, διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 45 mAh, όμοια δηλαδή με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, το Mi Band 1S ενδέχεται να έχει μικρότερη αυτονομία από το Mi Band (η μπαταρία του οποίου διαρκούσε για 30 ημέρες σύμφωνα με την Xiaomi), καθώς διαθέτει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών, η συχνή χρήση του οποίου θα επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας.

 

Το Xiaomi Mi Band 1S θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα στις 11 Νοεμβρίου με τιμή $16. Ακόμη, η τιμή του προηγούμενου μοντέλου, του Mi Band, διαμορφώνεται στα $11.

 

Link.png Site: GSMArena