Δεν έχουν περάσει παρά τέσσερις περίπου μήνες από τότε που η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi Mix, και η Κινέζικη εταιρεία επιβεβαίωσε ότι εργάζεται ήδη πάνω στον διάδοχο του, που κατά πάσα πιθανότητα έχει την ονομασία Mi Mix II.

Την σχετική επιβεβαίωση έκανε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Weibo, ο Lei Jun, CEO της Xiaomi. Ο Lei Jun είπε μεταξύ άλλων ότι είναι ευχαριστημένος που συναντιέται ξανά με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, ο οποίος τον εισήγαγε στην κεντρική ιδέα του σχεδιασμού του επόμενης γενιάς Mix, και πως οι δύο τους θα συνεχίσουν να διερευνούν τρόπους για να κάνουν συναρπαστικές καινοτομίες μία πραγματικότητα.

 

Όπως είναι φανερό, και το δεύτερης γενιάς Mi Mix θα σχεδιαστεί από τον Phillipe Starck, ο οποίος βοήθησε με το design του πρωτότυπου. Για το 2ης γενιάς Mi Mix δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία ακόμα, εκτός από το ότι η Xiaomi στοχεύει σε screen-to-body ratio κοντά στο 93%, και εργάζεται πάνω σε ένα σχέδιο, όπου η πρόσοψη του καλύπτεται εξ ολοκλήρου από μία οθόνη.

 

Link.png Site: GSMArena