Με πρόσκληση που απέστειλε πριν λίγο στα ηλεκτρονικά μέσα, η Info Quest ανακοινώνει την διεξαγωγή παρουσίασης στις 15 του μηνός όπου και θα παρουσιαστεί μια νέα συνεργασία, η οποία κατά τις πληροφορίες μας αφορά την επίσημη έλευση των συσκευών Xiaomi στη χώρα μας.

Αν και η πρόσκληση δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, εντούτοις σ' αυτή υπάρχει το κλασσικό πορτοκαλί χρώμα που χρησιμοποιεί στο λογότυπο της η κινέζικη εταιρεία αλλά και ένα μέρος ενός smartphone που φέρει σημαντική ομοιότητα με τα μοντέλα Redmi 3s και το Redmi Note 3. Ίσως όμως πιο ενδεικτική είναι η αναφορά όπως διαπιστώσαμε του ονόματος της Xiaomi στον κώδικα του e-mail, κάτι που επιβεβαιώνει και τις αρχικές πληροφορίες.

 


xiaomimail.jpg

 


Στην πρόσκληση, υπάρχει η αναφορά "Just for Fans" χωρίς να δίνεται κάποια άλλη πληροφορία. Αρχικά οι συσκευές της Xiaomi που θα είναι διαθέσιμες στο ελληνικό κοινό αφορούν συγκεκριμένα smartphones, με περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία να γνωστοποιούνται την προσεχή Πέμπτη. Η Xiaomi αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphone στην Κίνα με αρκετούς φίλους και στη χώρα μας εξαιτίας των οικονομικών smartphone που κυκλοφορεί πρωτίστως μέσω των σειρών Redmi και Redmi Note. Οι σειρές αυτές αποτελούνται από smartphones που διακρίνονται ακόμα για την ποιότητα κατασκευής αλλά και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά τους τα οποία χαρίζουν κορυφαίες επιδόσεις.