Αν και τα smartphones της Xiaomi ακόμα δεν έχουν κάποια επίσημη αντιπροσώπευση εκτός Κίνας, εντούτοις, διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα καταφέρνουν να φέρουν κοντά μας με πρόσφατα παράδειγμα το Xiaomi Redmi 2 Pro.

Το Redmi 2 Pro διαθέτει όμορφο σχεδιασμό ενώ ενδιφέρον παρουσιάζουν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά τα οποία σε συνδυασμό με την τιμή των €132 το καθιστούν μια ενδιαφέρουσα αγορά. Αρχικά η IPS οθόνη των 4.7 ιντσών διαθέτει HD ανάλυση και στηρίζεται στην τεχνολογία OGS για να κρατήσει τη συσκευή σε λεπτά επίπεδα. Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdragon 410 της Qualcomm, με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, με 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν με επιπλέον 32GB μόλις εγκαταστήσουμε μια microSD κάρτα.

 

Υποστηρίζει κανονικά σύνδεση με δίκτυα 4G ενώ και οι δύο κάμερες υπόσχονται καλύτερη ποιότητα από το μέσο όρο των καμερών που βρίσκουμε σε smartphones σε αυτή την τιμολογιακή κατηγορία, με την εμπρόσθια να έχει ανάλυση 2Megapixels και την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος στα 8Megapixels.

 

1435791614362-P-2793406.jpg

 

Με μπαταρία χωρητικότητας 2.200mAH, το Redmi 2 Pro στηρίζεται στην έκδοση 4.4 KitKat του Android, στην οποία η Xiaomi έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον. H συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουλίου, και μπορούμε να τη βρούμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Gearbest με τιμή €132.