Μπορεί στις αρχές του μήνα να είδαμε από κοντά στη Βαρκελώνη και στην έκθεση MWC 2015 αρκετά νέα μοντέλα της σειράς Nubia από τη ZTE, η κινεζική εταιρεία όμως είχε άλλα δύο μοντέλα στα σκαριά τα οποία παρουσίασε σήμερα επίσημα και τα οποία στηρίζονται στο Android 5.0 Lollipop.

Το Nubia Z9 Max και το Nubia Z9 mini, φέρνουν σημαντική αναβάθμιση στο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής αφού το αποσπώμενο πίσω μέρος μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο κάλυμμα, με το χρήστη να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα σχέδια αλλά και υλικά μεταξύ των οποίων το ξύλο.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αρχικά το Z9 Nubia Max διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε τη Ferrari των SoC που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, το Snapdragon 810 της Qualcomm με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16GB, μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω microSD κάρτας, ενώ βρίσκουμε και δύο κάμερες, των 16MP στο πίσω μέρος και μία δεύτερη στα 8MP μπροστά για selfies.

 

 

ZTE-Nubia-Z9-Max-and-Z9-mini%20(1).jpg

Όπως φανερώνει και η ονομασία του, το Nubia Z9 mini αποτελεί τη μικρότερη έκδοση του Max μοντέλου με οθόνη 5 ιντσών, Full HD ανάλυση, Snapdragon 615 chipset, 2 GB RAM, 16 GB αποθηκευτικό χώρο και τις ίδιες κάμερες των 16MP και 8MP. Η αυτονομία αναμένεται σε ικανοποιητικά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 2.900 mAh.

 

Οι τιμές και των δύο μοντέλων αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

 

Link.png Site: PhoneArena