Όπως αναμενόταν, η ZTE ανακοίνωσε μερικούς μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση, τα χαρακτηριστικά του Axon mini, του “μικρού” smartphone της σειράς Axon ενώ επιπλέον επιβεβαίωσε και την παγκόσμια διαθεσιμότητα του.

Έτσι, ενώ από άποψη εμφάνισης διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς, έρχεται με μικρότερη οθόνη 5,2 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 1080 x 1920 pixels με προστασία που σχηματίζει καμπύλες στα τελειώματα (2.5D) ενώ η εταιρεία επίσης διαφημίζει ότι είναι pressure-sensitive.

 

Στο εσωτερικό του βρίσκεται το νέο SoC της Qualcomm, Snapdragon 616 (quad-core Cortex-A53 1,7GHz και quad-core Cortex-A53 1,2GHz και Adreno 405 GPU μαζί με ενσωματωμένο 4G LTE modem και Bluetooth 4.0) το οποίο συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2800mAh.

 

ZTE_AXON_and_the_newly_launched_AXON_mini.jpg

 

Η συσκευή στην πρόσοψη εξοπλίζεται με κάμερα 8,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 13 Megapixels με phase detection autofocus. Από άποψη ασφάλειας, υποστηρίζονται τρεις βιομετρικές μέθοδοι ταυτοποίησης, με την φωνή, με σάρωση ίριδας και με αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε Ion Gold, Chromium Silver και Rose Gold και θα κοστίζει €329 (η έκδοση Rose Gold θα κοστίζει €349).

 

Link.png Site: GSMArena