Το νέο μέλος της σειράς Blade της ZTE είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του να δημιουργούν έντονο ενδιαφέρον.

Το ZTE Blade V (όχι πέντε) στηρίζεται στο Android και συγκεκριμένα στην έκδοση 4.1.2 Jelly Bean διαθέτοντας IPS οθόνη 4' ιντσών με ανάλυση 480 x 800. Ακόμα το Blade V διαθέτει κύρια κάμερα των 5mp με δυνατότητα αυτόματης εστίασης και LED Flash ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δεύτερη κάμερα με VGA ανάλυση για βιντεοκλήσεις.

 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz κατασκευής Qualcomm και συγκεκριμένα το μοντέλο MSM8225Q Snapdragon συνοδευόμενο με 1 GB μνήμη. Ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται στα 4gb αλλά μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας με επιπλέον 32 GB.

 

P1110868.JPG

 

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1800 mAh ενώ υποστηρίζει Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, GPS δέκτη καθώς και ραδιοφωνικό δέκτη.

 

Η τελική τιμή με την οποία θα κυκλοφορήσει το Blade V στην ελληνική αγορά έχει οριστεί στα €159, αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Wind.