Σύμφωνα με αναφορές, μέσα στους επόμενους έξι μήνες, η Amazon θα παρουσιάσει το δικό της smartphone, το οποίο αναμένεται να προσφέρει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities, κάνουν λόγο για ένα smartphone που θα ενσωματώνει έως και έξι κάμερες –μία για βιντεοκλήσεις, μία βασική και τέσσερις για χειρονομίες-ώστε ο έλεγχος του να πραγματοποιείται και μέσω χειρονομιών, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να ακουμπήσει την οθόνη.

 

Όσο αφορά στa υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone της Amazon, φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών με πυκνότητα εικονοστοιχείων μεταξύ 300 και 320ppi.

 

Θα βασίζεται επίσης στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC και η μπαταρία του αναμένεται αν διαθέτει χωρητικότητα από 2000mAh έως 2400mAh. Όσο αφορά στις κάμερες, η κύρια θα προέρχεται από τη Sony και θα έχει αισθητήρα 13 Megapixels ενώ όλες οι υπόλοιπες θα προέρχονται από τη Primax.

 

Το λειτουργικό σύστημα, δεν αναμένεται παρά να είναι μία “forked” έκδοση του Android, σαν αυτό που διαθέτει η σειρά tablets της εταιρείας με την επωνυμία Kindle.

 

Link.png Site: ']SlashGear

Link.png Site: http://bgr.com/2014/03/20/amazon-smartphone-release-date-specs/']BGR