Οι φήμες κυκλοφορούσαν για πολύ καιρό, αλλά όσοι πίστευαν ότι η Amazon θα κυκλοφορήσει smartphone φέτος, τελικώς επαληθεύονται. Το κινητό στη φωτογραφία είναι το πρώτο smartphone της Amazon και οι πληροφορίες/ προβλέψεις για την ύπαρξη έξι συνολικά καμερών επιβεβαιώνονται με τον πιο πειστικό τρόπο.

Στην πρόσοψη του πρωτότυπου που βλέπετε (για αυτό και η "bulky" κατασκευή) υπάρχουν πέντε κάμερες, με την βασική/κύρια (13 Megapixels) να βρίσκεται παραδοσιακά στο πίσω μέρος της κατασκευής. Διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 4.7 ιντσών –η ανάλυση που υποστηρίζει είναι άγνωστη για την ώρα, ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχουμε να κάνουμε με μία οθόνη 720- και στην αριστερή πλευρά υπάρχουν τρία πλήκτρα, εκ’ των οποίων τα δύο αναλαμβάνουν την αυξομείωση της έντασης του ήχου, ενώ το άλλο είναι το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες βασίζεται σε άγνωστο για την ώρα chipset της Qualcomm (Snapdragon) που συνοδεύεται από 2GB RAM.

 

Όσο αφορά στις κάμερες, οι πληροφορίες λένε ότι έχουμε να κάνουμε με δύο κάμερες για φωτογραφίες/ video και selfies/ βιντεοκλήσεις στο οπίσθιο και εμπρόσθιο μέρος αντίστοιχα (όπως συνηθίζεται στην πλειονότητα των smartphones) και πως οι άλλες τέσσερις, αφορούν σε κάτι μοναδικό: στο τρισδιάστατο περιβάλλον εργασίας του smartphone. Οι τέσσερις κάμερες βοηθούν στην ανίχνευση της θέσης του κεφαλιού του χρήστη, και επομένως προς τα πού κοιτάει, ενεργοποιώντας ένα τρισδιάστατο περιβάλλον εργασίας, που δεν απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών.

 

gallery_286955_1014_21987.jpg

 

Από την ίδια πηγή προέρχεται επίσης και η είδηση πως η Amazon σκοπεύει να κυκλοφορήσει και ένα οικονομικότερο μοντέλο, οπότε περιμένουμε από την εταιρεία να εισέλθει στην αγορά με δύο smartphones.

 

gallery_286955_1014_1359.jpg

 

Link.png Site: BGR

Link.png Site: Engadget