Ο καλύτερος e-book reader, το Kindle Paperwhiite έρχεται επιτέλους στη χώρα μας και σε 174 άλλες χώρες σύμφωνα με την ανακοίνωση της Amazon πριν λίγη ώρα.

Το Kindle Paperwhite παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε με πωλήσεις ρεκόρ σύμφωνα με την Amazon χωρίς να γίνεται όμως αναφορά σε νούμερα.

 

Η μεγάλη διαφορά του νέου Kindle είναι η τεχνολογία Paperwhite που κάνει επιτέλους εφικτή την ανάγνωση του αγαπημένου σας βιβλίου ή άρθρου το βράδυ χωρίς την ανάγκη ύπαρξης εξωτερικού φωτισμού. Ο φωτισμός της οθόνης δεν επηρεάζει την τεράστια αυτονομία της συσκευής η οποία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως έχουμε συνηθίσει και μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 2 μήνες χωρίς φόρτιση.

 

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η υψηλή ανάλυση της οθόνης με 62% περισσότερα pixels από τον προκάτοχο της και πυκνότητα pixel 212 με αποτέλεσμα πολύ πιο καθαρό και ευδιάκριτο κείμενο με καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος. Το βάρος του δε ξεπερνά τα 213 γραμμάρια ενώ παραμένει λεπτό, στα 9.1 χιλιοστά.

 

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν το Kindle Paperwhite θα πρέπει να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα όπου και θα μπορέσουν να παραγγείλουν τη συσκευή απευθείας από την κεντρική ιστοσελίδα της Amazon στην Αμερική. Η τιμή έχει οριστεί στα €153 και σ' αυτή περιλαμβάνεται και το κόστος εκτελωνισμού (€28) ενώ η εταιρεία υπόσχεται παράδοση μεταξύ 2-4 ημερών.

 

http://www.youtube.com/watch?v=kY9m9iU6YbI

 

Link.png Site: http://www.amazon.com/gp/product/B007OZO03M/[/url]']Amazon Kindle Paperwhite