Σύμφωνα με την αξιόπιστη εφημερίδα Wall Street Journal, το Facebook προσπάθησε πρόσφατα να εξαγοράσει τη γνωστή εφαρμογή Snapchat έναντι 3 δισ. δολαρίων, με το Snapchat όμως να απορρίπτει την πρόταση.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, οι συζητήσεις μεταξύ του Facebook και του Snapchat πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με το Facebook να προσφέρει 3 δισ. δολάρια σε μετρητά για το κλείσιμο της συμφωνίας χωρίς όμως να το επιτυγχάνει.

 

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με φωτογραφίες η οποία έχει δημιουργήσει αίσθηση εξαιτίας της δυνατότητας που δίνει αυτόματης διαγραφής των φωτογραφιών που στέλνει ο κάθε χρήστης, λίγα δευτερόλεπτα μετά την παραλαβή τους..

 

Η πληροφορία της WSJ έρχεται λίγες ημέρες μετά τις αναφορές ότι η No1 ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει μείωση στην καθημερινή χρήση από έφηβους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και το ίδιο το Facebook αναφέρει ότι η χρήση από τη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών είναι σταθερή.

 

Link.png Site: http://www.reuters.com/article/2013/11/13/us-facebook-snapchat-idUSBRE9AC11E20131113[/url]']Wall Street Journal