Λίγες μέρες μετά την ενημέρωση ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων με τους φίλους/φίλες σας θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής Messenger, το Facebook παρουσιάζει μια νέα έκδοση με σημαντικές βελτιώσεις.

Έτσι η 5η έκδοση του Facebook Messenger κάνει πολύ πιο γρήγορη την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο με τις σχετικές επιλογές να βρίσκονται κάτω από το πεδίο κειμένου που ο χρήστης χρησιμοποιεί για να στείλει μήνυμα σε κάποιο φίλο/φίλη του.

 

Ακόμα μπορεί να επιλέξει την άμεση λήψη φωτογραφίας, την επιλογή φωτογραφίας/βίντεο από το άλμπουμ, την ηχογράφηση φωνητικού μηνύματος ή τέλος την αποστολή κάποιου sticker (αυτοκόλλητου). Αντίστοιχα μόλις δεχθείτε ένα βίντεο, αυτό μπορεί να γίνει αναπαραγωγή μέσα από την εφαρμογή. Η εφαρμογή τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση δε δίνει την επιλογή προεπισκόπησης και έτσι οι φωτογραφίες και τα βίντεο στέλνονται αμέσως, κάτι που ο χρήστης πρέπει να έχει υπόψη του.

 

Επιπλέον ο Facebook Messenger 5.0 διαθέτει καλύτερη αναζήτηση με την εισαγωγή ονομάτων ή ομάδων αλλά και τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα sticker που σας έστειλε κάποιος φίλος σας, πατώντας απλά πάνω του και επιλέγοντας τη σχετική ρύθμιση.

 

Αρχικά ο νέος Messenger θα διατεθεί για το iOS ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για την πλατφόρμα του Android.

 

File.png Download: Facebook Messenger 5.0 για iOS