Νέος διαγωνισμός από σήμερα σε συνεργασία με την ιστοσελίδα Homido.gr, με τον τυχερό νικητή να κερδίζει το ομώνυνο gadget για το smartphone σας, το οποίο είχαμε δοκιμάσει πρόσφατα.

Το Homido είναι ένας προσωπικός 3D VR Viewer για ψυχαγωγικούς κυρίως σκοπούς προς το παρόν. Με το Homido μπορείτε να παίξετε παιχνίδια εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας στο smartphone σας ή από το PC σας κατευθείαν στο smartphone σας όπως επίσης να παρακολουθήσετε 2D, 3D, 360 μοιρών σφαιρικά βίντεο και ταινίες.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους στους οποίους περιλαμβάνεται η εγγραφή με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 23/6/2015 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στη σελίδα μας στο YouTube με την οποία κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 23/6/2015 και ώρα 10:01 έως και 28/6/2015 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: ']Συμμετοχή στο διαγωνισμό
Link.png Site: http://www.insomnia.gr/review/_/gadgetsvarious/homido-vr-review-r553']Homido VR Review