Νέος διαγωνισμός από σήμερα στο Insomnia με την ευγενική χορηγία της MLS και δώρο το MLS IQTalk Crystal smartphone που δοκιμάσαμε πρόσφατα, συνοδευόμενο από φορτιστή και βάση αυτοκινήτου.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντους συμμετοχή στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 13/3/2013 αλλιώς δεν προστίθεται κανένας επιπλέον πόντος στη συμμετοχή σας.

 

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebok σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter ή συνδρομή στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 13/3/2013 και ώρα 10:01 έως και 27/3/2013 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού.

 

Καλή Επιτυχία !!

 

Ενημέρωση 28/3/2013: Ο νικητής που αναδείχθηκε μετά την αυτοματοποιημένη κλήρωση είναι o kostandinos. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και μείνετε συντονισμένοι αφού σε λίγη ώρα ξεκινάει ο νέος μας μεγάλος διαγωνισμός.

 

Link.png Site: ']Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό MLS IQTalk Crystal

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/mls-iqtalk-crystal-r168']Αναλυτική Παρουσίαση MLS IQTalk Crystal