To insomnia σε συνεργασία με τη Emsisoft διοργανώνει κλήρωση με δώρο 15 άδειες του λογισμικού Emsisoft Anti-Malware 8.0.

Σύμφωνα με την Emsisoft «δύο σαρωτές για καθαρισμό μολύνσεων. Αν και ο σαρωτής μας ήδη ανιχνεύει σχεδόν όλους τους online κινδύνους, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μια δεύτερη μεγάλη εταιρία προστασίας λογισμικού(AntiVirus) για να συνδυάσουμε τις τεχνολογίες μας για κορυφαία αποτελέσματα.

 

Ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες συγκρίσεις. Οι πολλαπλές νίκες μας επιβεβαιώνουν ότι το να χρησιμοποιείς δύο πυρήνες είναι πιο ασφαλές από το να χρησιμοποιείς μόνο ένα.Δεν είναι σπατάλη πόρων; Σίγουρα όχι! Με το συνδυασμό των σαρωτών στο χαμηλότερο επίπεδο για να διασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση. Ο Διπύρηνος-σαρωτής μας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορος και πιο ελαφρύς από τα περισσότερα προϊόντα με ένα πυρήνα.

Επίσης, αποφεύγει τη φόρτωση διπλών υπογραφών (δακτυλικά αποτυπώματα) του κινητήρα Α που δεν χρειάζονται, γιατί ο πυρήνας Β τους έχει ανιχνεύσει ήδη.»

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/contests/12-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-emsisoft-anti-malware-80/[/url]']Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό