Το Insomnia.gr και η Gearbest διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο το LANDVO L200 και το LANDVO L200G. Με οθόνη 5 ιντσών, και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο Android 4.4 KitKat και ενσωματώνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, με 1 GB RAM, κύρια κάμερα στα 8MP, εμπρόσθια κάμερα στα 2MP και 4/8GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω κάρτας.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους στους οποίους περιλαμβάνεται η εγγραφή με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 8/12/2014 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στις σελίδες μας στο Google+ και το YouTube με τις οποίες κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 8/12/2014 και ώρα 11:01 έως και 14/12/2014 και ώρα 11:59. Οι νικητές θα αναδειχθούν με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθούν από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό