Ένα από τα android smartphones που έχουν ξεχωρίσει φέτος είναι χωρίς αμφιβολία το HTC One το οποίο είναι και το μεγάλο δώρο του νέου μας διαγωνισμού.

Το HTC One ξεχωρίζει για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το σχεδιασμό αλλά και τα κορυφαία του τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία ξεχωρίζει η οθόνη 4.7' ιντσών Super LCD 3 με Full HD ανάλυση.

 

Όπως πάντα, η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με πέντε διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 15/5/2013 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.

 

 

Επιπλέον, κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter ή αν πραγματοποιήσετε συνδρομή στο κανάλι μας στο YouTube. Αν έχετε λογαριασμό στο Google Plus, μπορείτε να συμμετέχετε με το όνομα σας, κάνοντας follow τη σελίδα του insomnia δηλώνοντας το πάντα στη σελίδα του διαγωνισμού.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 16/5/2013 και ώρα 10:01 έως και 5/6/2013 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

 

Καλή Επιτυχία !!

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/giveaways/htcone.htm[/url]']Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό HTC One