Το Insomnia.gr και το κατάστημα τεχνολογίας e-wireless.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα 3 από τα καλύτερα access point της αγοράς, τα PicoStation M2 HP για 3 τυχερούς συνολικής αξίας 300€.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με έναν ή και με τους τέσσερις διαθέσιμους τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Κάνοντας like στη σελίδα του χορηγού στο Facebook και στο Google Plus, παίρνετε μέρος στην κλήρωση με 1 συμμετοχή ενώ το ίδιο ισχύει και για τη συμμετοχή σας κάνοντας follow το @ewireless στο Twitter. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 εξτρά πόντο συμμετοχής στην κλήρωση.

 

Προσοχή!** Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 8/6/2015 αλλιώς η συμμετοχή δε θα γίνεται αποδεκτή. Τέλος αν κάνετε εγγραφή στο κανάλι του χορηγού στο YouTube έχετε μια ακόμη συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στις 18/6/2015. Ο νικητής θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ενώ θα ενημερωθεί μέσω e-mail. Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα προς αναζήτηση από τους νικητές στους οποίους κληρώθηκαν για τριάντα (30) ημέρες. Μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το δώρο τίθεται στη διάθεση του πρώτου επιλαχόντα νικητή. Για οποιαδήποτε απορία ή παράπονο σχετικά με την κλήρωση, μπορείτε να στείλετε email στο contest at insomnia.gr

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό