Κάτι διαφορετικό για το νέο μας διαγωνισμό, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής τροφοδοτικών, την SilverStone όπου και κληρώνουμε τρία μοντέλα της νέας σειράς Strider Essential.

Με ισχύ 400, 500 και 600W, τα τροφοδοτικά αυτά προσφέρουν efficiency έως και 88% ενώ φέρουν την πιστοποίηση 80 Plus Bronze και φυσικά είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες διατάξεις προστασίας. Ακόμη είναι σχεδιασμένα για αδιάλειπτη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως και ο αθόρυβος ανεμιστήρας τους (18dbA) θα τα διατηρεί σε ασφαλή θερμοκρασία χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους στους οποίους περιλαμβάνεται η εγγραφή με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 17/11/2014 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στις σελίδες μας στο Google+ και το YouTube με τις οποίες κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 17/11/2014 και ώρα 11:01 έως και 30/11/2014 και ώρα 11:59. Οι νικητές θα αναδειχθούν με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθούν από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό