Νέος διαγωνισμός από σήμερα σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός, με τον τυχερό νικητή να κερδίζει το KAZAM Thunder 345L smartphone.

Το KAZAM Thunder 345L διαθέτει οθόνη αφής 4,5 ιντσών τεχνολογίας IPS, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat, κάμερα 5MP και ενσωματωμένη μνήμη 4GB. H συσκευή υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους στους οποίους περιλαμβάνεται η εγγραφή με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 13/2/2015 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στις σελίδες μας στο Google+ και το YouTube με τις οποίες κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 13/2/2015 και ώρα 10:01 έως και 17/2/2015 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Συμμετοχή στο διαγωνισμό