Νέος διαγωνισμός από σήμερα σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός, με τον τυχερό νικητή να κερδίζει το MLS iQTalk Onyx.

Με μεγάλη οθόνη 5.5’ και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, το MLS iQTalk Onyx αποτελεί το ιδανικό Smartphone για άνετο σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση βίντεο με υψηλή ευκρίνεια. Διαθέτει κύρια κάμερα 13MP για ολοζώντανες φωτογραφίες, αλλά και μπροστινή κάμερα 3.2MP.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους στους οποίους περιλαμβάνεται η εγγραφή με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 19/5/2015 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στις σελίδες μας στο Google+ και το YouTube με τις οποίες κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 19/5/2015 και ώρα 10:01 έως και 1/6/2015 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Συμμετοχή στο διαγωνισμό