Το μTorrent, το γνωστό BitTorrent client είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: τη δωρεάν έκδοση, η οποία φυσικά υποστηρίζεται από διαφημίσεις και την Pro έκδοση, η οποία δεν διαθέτει διαφημίσεις και προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως προστασία από ιούς και στιγμιαίο streaming.

Εντούτοις, όσοι χρήστες επιθυμούν την Pro έκδοση, καλούνται να πληρώσουν ετήσια συνδρομή $19,95. Για τους χρήστες λοιπόν που δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα και ενδιαφέρονται μόνο για την εξάλειψη των διαφημίσεων, η BitTorrent κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του μTorrent.

 

Συγκεκριμένα, το κόστος της νέας έκδοσης θα είναι $4,95 τον χρόνο και θα εξαλείφει πλήρως τις διαφημίσεις. Πρόκειται λοιπόν για μια επιλογή που αποτελεί τη μέση λύση ανάμεσα στη δωρεάν και την Pro έκδοση του μTorrent. Για το πρώτο διάστημα, η συγκεκριμένη έκδοση θα βρίσκεται σε στάδιο beta.

 

Το μTorrent κυκλοφόρησε το 2005 και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα clients για desktop και mobile συσκευές. Τον περασμένο Απρίλιο, η BitTorrent Inc. ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές της για φορητές συσκευές είχαν ξεπεράσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια downloads. Φυσικά αναφερόμαστε στις εφαρμογές μTorrent/BitTorrent για Android, μTorrent/BitTorrent Remote για Android, μTorrent Remote για iOS και μTorrent Remote για Windows Phone.

 

Link.png Site: VentureBeat