Μετάβαση στο περιεχόμενο


Mobile apps


Άρθρα από την κοινότητα του Insomnia

 • Κυκλοφόρησε το Wordpress 3.3 “Sonny”
 • Κυκλοφόρησε το Wordpress 3.3 “Sonny”

 • Δεκ 13 2011 02:27 πμ | gsarig
 • Μετά από τρεις Release Candidate η δοκιμαστική περίοδος για το Wordpress έφτασε στο τέλος της και η έκδοση 3.3 είναι γεγονός. Το Wordpress 3.3, που φέρει την κωδική ονομασία “Sonny”, προς τιμήν του μουσικού Sonny Stitt, περιλαμβάνει ένα αρκετά ανανεωμένο διαχειριστικό περιβάλλον με νέα πλοήγηση, καλύτερη διαχείριση των πολυμέσων όπου ξεχωρίζει η δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων με drag and drop, αλλά και με ειδικές βοηθητικές ενδείξεις για όσους συνδέονται στην πλατφόρμα για πρώτη φορά.

  Επίσης, έχουν προστεθεί αρκετά νέα χαρακτηριστικά που απευθύνονται στους developers, ενώ έχει διορθωθεί και ένα πρόβλημα που προκαλούσε μειωμένες επιδόσεις όταν χρησιμοποιούταν στα posts permalinks που περιλάμβαναν μόνο το συντομευμένο όνομα (slug).

  To Wordpress 3.3 έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στον πίνακα ελέγχου όσων χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα. Όσοι βέβαια έχουν την ελληνική έκδοση θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μερικές μέρες μέχρι να ετοιμαστεί. Οι υπόλοιποι, μπορούν να το κατεβάσουν απευθείας από το wordpress.org.

  Site: wordpress.org' class='bbc_url' title='Εξωτερικός Σύνδεσμος' rel='nofollow external'>http://wordpress.org/news/2011/12/sonny/']wordpress.org
 • Περισσότερα →
 • WordΑds από το WordPress.com, για χρήστες που α...
 • WordΑds από το WordPress.com, για χρήστες που αξίζουν «κάτι καλύτερο από το AdSense»

 • Νοέ 29 2011 09:00 μμ | gsarig
 • Μετά από συνεργασία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Automattic και της εταιρείας Federated Media, όσοι διατηρούν blog στο WordPress.com θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα από αυτό, μέσω online διαφημίσεων. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται WordAds και προβάλλεται από την ίδια την Automattic ως μια βελτιωμένη εναλλακτική στο – κατά τη γνώμη της όχι και τόσο καλό – AdSense.

  Η ανακοίνωση, μάλιστα, της εταιρείας δεν παραλείπει να μιλήσει απαξιωτικά για την υπηρεσία της Google, αναφέροντας πως τόσο καιρό αντιστεκόταν στην ιδέα της online διαφήμισης λόγω της χαμηλής ποιότητας που χαρακτηρίζει τον χώρο και θεωρώντας «θλιβερό» το γεγονός ότι το AdSense θεωρείται η κορυφή στον συγκεκριμένο τομέα. «Αφιερώνετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στο blog σας και αξίζετε κάτι καλύτερο από το AdSense» αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προς τους χρήστες.

  Η χρήση του WordAds είναι προαιρετική και οποιοδήποτε blog που φιλοξενείται στο WordPress.com μπορεί, θεωρητικά, να το αξιοποιήσει συμπληρώνοντας, για αρχή, την σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ελάχιστη προϋπόθεση, ωστόσο, συνιστά το να είναι το blog ανοιχτό σε όλους (όχι ιδιωτικό, δηλαδή), αλλά και να διαθέτει το δικό του domain. Από εκεί και πέρα, η επιλογή θα γίνεται ανάλογα με το μέγεθος της κίνησης που έχει, το πόσο πολύ συμμετέχουν οι χρήστες σε αυτό, το είδος του περιεχομένου αλλά και την γλώσσα.

  Site: TechCrunch' class='bbc_url' title='Εξωτερικός Σύνδεσμος' rel='nofollow external'>http://en.wordpress.com/apply-for-wordads/']TechCrunch
 • Περισσότερα →