Μετά από τρεις Release Candidate η δοκιμαστική περίοδος για το Wordpress έφτασε στο τέλος της και η έκδοση 3.3 είναι γεγονός. Το Wordpress 3.3, που φέρει την κωδική ονομασία “Sonny”, προς τιμήν του μουσικού Sonny Stitt, περιλαμβάνει ένα αρκετά ανανεωμένο διαχειριστικό περιβάλλον με νέα πλοήγηση, καλύτερη διαχείριση των πολυμέσων όπου ξεχωρίζει η δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων με drag and drop, αλλά και με ειδικές βοηθητικές ενδείξεις για όσους συνδέονται στην πλατφόρμα για πρώτη φορά.

 

Επίσης, έχουν προστεθεί αρκετά νέα χαρακτηριστικά που απευθύνονται στους developers, ενώ έχει διορθωθεί και ένα πρόβλημα που προκαλούσε μειωμένες επιδόσεις όταν χρησιμοποιούταν στα posts permalinks που περιλάμβαναν μόνο το συντομευμένο όνομα (slug).

 

To Wordpress 3.3 έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στον πίνακα ελέγχου όσων χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα. Όσοι βέβαια έχουν την ελληνική έκδοση θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μερικές μέρες μέχρι να ετοιμαστεί. Οι υπόλοιποι, μπορούν να το κατεβάσουν απευθείας από το wordpress.org.

 

Link.png Site: wordpress.org