Περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την αλλαγή ονομασίας των μελλοντικών smartphone που θα κυκλοφορήσει η Microsoft μετά την ολοκλήρωση εξαγοράς του τμήματος συσκευών της Nokia, δίνει σήμερα η εταιρεία μέσω συνέντευξης της Tuula Rytilä, αντιπροέδρου του τμήματος Marketing για τα smartphones της Microsoft.

Στη συνέντευξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Conversations της Nokia, βλέπουμε και δύο παραδείγματα της νέας ονομασίας και την εμφάνιση της σε συσκευές, με το στέλεχος της Microsoft να επιβεβαιώνει ότι η πρώτη συσκευή που θα φέρει τη νέα ονομασία θα κυκλοφορήσει σύντομα. Στις φωτογραφίες, η ονομασία της Nokia έχει αντικατασταθεί από αυτή της Microsoft στο εμπρόσθιο μέρος ενώ στο πίσω συνοδεύεται από το λογότυπο της.

 

Πάντως η ονομασία Nokia θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε κινητά τηλέφωνα που θα κυκλοφορεί η Microsoft, τα οποία όμως θα ανήκουν στην οικονομική κατηγορία όπως το Nokia 130 κάτι το οποίο αποτελεί μέρος της συμφωνίας των δύο εταιρειών. Παραμένει βέβαια το ερώτημα κατά πόσο η Microsoft θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία τέτοιων συσκευών, αφού με παλαιότερες δηλώσεις της έχει δηλώσει την πλήρη πίστη της στην πλατφόρμα των Windows Phone.greenimage3.png

 

Η Ευρώπη πάντως παραμένει η αγαπημένη ήπειρος των Windows Phone smartphones αφού σύμφωνα και με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα, οι πωλήσεις Lumia συσκευών σημείωσαν αύξηση, με το ερώτημα να παραμένει αν το αναγνωρίσιμο όνομα της Nokia θα επηρεάσει τις πωλήσεις των smartphone μετά την απόσυρσή του από τις μελλοντικές συσκευές.

 

Link.png Site: Nokia Conversations