Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα σταματήσει πολλά από τα standalone συνέδρια της εταιρείας για επαγγελματίες/ επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των SharePoint, Lync, Project και Exchange, μαζί με το TechEd event της εταιρείας και θα τα αντικαταστήσει με ένα μεγαλύτερο.

Η ονομασία του νέου συνέδριου/ εκδήλωσης που θα αντικαταστήσει τις παραπάνω 5 εκδηλώσεις -αλήθεια, ποιος σκέφτηκε την ονομασία;- είναι: "inaugural unified Microsoft commercial technology event" όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω σχετικής ανάρτησης σε επίσημο blog.

 

Το συνέδριο, με τη νέα του μορφή θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαϊου του 2015 στο Chicago. Η εταιρεία έκανε τις παραπάνω αλλαγές επειδή η προηγούμενη συνεδριακή δομή είχε "παλιώσει", αφού με την ολοένα αυξανόμενη ενσωμάτωση διάφορων κατηγοριών προϊόντων μεταξύ τους, η ύπαρξη ξεχωριστών εκδηλώσεων για αυτά δεν ήταν και η καλύτερη προσέγγιση. H δημοσιογράφος Mary Jo Foley του ZDNet γράφει ότι υπήρξαν αρκετές συζητήσεις για τη... καρατόμηση του TechEd, με τον ίδιο τρόπο που σταμάτησε το Microsoft Management Summit.

 

Η Microsoft επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι η νέα δομή δεν επηρρεάζει το άλλο μεγάλο συνέδριο της εταιρείας με την ονομασία Build. Επίσης η εταιρεία δεν ξεκαθάρισε τι σκέφτεται να κάνει με το TechEd Europe 2015.

 

Link.png Site: TechCrunch

Link.png Site: ZDNet